ARTSphera.com.ua продажа и покупка произведений искусства картин работ мастеров

Русский Украинский Английский Немецкий Французский
Зарегистрировано: [1975] мастеров, [365] посетителей.
Опубликовано: [32817] работ.

Поиск по:
RSS feed
Последние новости
Музей азиатского искусства Crow демонстрирует современную японскую керамику
Первая персональная выставка новых произведений художника Яна-Оле Шимана в Касмине открылась в Нью-Йорке
Выставка посвящена голове как мотиву в искусстве
МоМА получает большой подарок от работ швейцарских архитекторов Herzog & de Meuron
Выставка отмечает Андреа дель Верроккьо и его самого известного ученика Леонардо
Последние статьи
«Где командовали высшие существа: Генрих Нюссляйн и друзья» открывается в галерее Гвидо В. Баудаха
Новая экспозиция Высокого музея посвящена искусству южных backroads
Выставка в Глиптотеке предлагает скульптурную одиссею 1789-1914 годов
Первая большая ретроспектива американского фотографа Салли Манн отправляется в Хьюстон
Tate Modern открывает крупную выставку работ пионерской художницы Доротеи Таннинг
Neo-Op: выставка Марка Дагли открывается в галерее Дэвида Ричарда
Выставка новых работ американской художницы Кэтрин Бернхардт открывается в Ксавье Хуфкенс
Вид искусства
Живопись(22953)
Другое(3334)
Графика(3261)
Архитектура(1969)
Вышивка(1048)
Скульптура(617)
Дерево(445)
Куклы(302)
Компьютерная графика(281)
Художественное фото(273)
Дизайн интерьера(254)
Церковное искусство(196)
Народное искусство(193)
Бижутерия(119)
Текстиль (батик)(107)
Керамика(105)
Витражи(103)
Аэрография(74)
Ювелирное искусство(66)
Фреска, мозаика(64)
Дизайн одежды(61)
Стекло(57)
Графический дизайн(38)
Декорации(26)
Лоскутная картина(14)
Флордизайн(9)
Пэчворк(4)
Бодиарт(3)
Плакат(2)
Ленд-арт(2)
Театр. костюмы(0)
День рождения
Дмитрий Кустанович Александрович
Екатерина Гуськова Сергеевна
Михаил Кудряшов
Олег Беседин
С Д А
Полезные ссылки
Ежевика - товары для рукоделия
Облако тегов
Система Orphus


Написал новость: Opanasenko

Виставка поп-арту в Інституті мистецтв Детройта відображає бурхливі часи 60-х і 70-х років


Інститут мистецтв Детройта представляє «Від Камелота до штату Кент: Поп-арт, 1960-1975», виставка, яка охоплює покоління художників, відомих як художники поп-музики. У відповідь на споживчі та популярні засоби масової інформації ці художники надихалися рекламними оголошеннями, логотипами, коміксами та телебаченням, використовуючи нові технології того часу, працюючи з майстрами та видавцями. Виставка висвітлює багато робіт, придбаних DIA в 1960-х роках, коли музей і донори були ранніми прихильниками цього нового стилю. Цю виставку можна побачити в ДВЗ 17 лютого – серпня. 25, 2019 і вільний з музеєм, який є безкоштовним для мешканців округу Уейн, Окленд і Макомб.

На початку 1960-х років багато художників поп-музики відзначали сучасну американську культуру, повторюючи оптимізм молодого президента Джона Ф. Кеннеді, чий короткий час президентства було уподібнене «Камелоту». трагедії, такі як стрільба в Кентському державному університеті, заповнили ефір.

"DIA володіє красивою та делікатною колекцією Pop artworks на папері що ми рідко показуємо, внаслідок їхньої чутливості до світла експонування" сказав Salvador Salort-Pons, DIA директор. "Таким чином, це унікальна можливість побачити образи, які пов'язують з часом в американській історії та культурі, які продовжують залишатися актуальними, і це дуже добре знайоме нашим глядачам сьогодні".

Виставка включає 73 об'єкти і включає літографічні відбитки з офортами, змішаними засобами та 3-D роботами, головним чином з колекції DIA. Виконавцями цієї виставки є Енді Уорхол, Джаспер Джонс і Роберт Раушенберг, а також менш відомі такі художники, як сестра Мері Коріта та Мей Стівенс.

Основні моменти:

"Плачуча дівчина", 1963, Рой Ліхтенштейн, американська, офсетна літографія. Інститут мистецтв Детройта
Crying Girl є прикладом декількох ключових тем поп-арту: обійми популярної культури, використання комерційних методів і виробництва великих, недорогих видань. Плачуча дівчина - це свято популярної культури, в даному випадку коміксів. Ліхтенштейн перебільшував комерційне використання точок Benday, використовуючи свій стиль підпису рівних кольорів і круглих кіл. Створений як плакат для персональної виставки Ліхтенштейна в 1963 році в галереї Лео Кастеллі, робота була надрукована з використанням офсетної літографії, в основному використовуваної лише для комерційного друку.

"Жаклін Кеннеді II", 1966, Енді Уорхол, американський, трафаретний друк кольоровими чорнилами. Інститут мистецтв Детройта
Енді Уорхол був зачарований як гламуром, так і катастрофою, і перша леді Жаклін Кеннеді представляла обидві, як це можна бачити на його екрані, Жаклін Кеннеді II. Після того, як у 1963 році був убитий Президент її чоловіка Джон Ф. Кеннеді, вона стала символом смутку нації. Уорхол вибрав іконічні фотографії першої леді, опублікованої в журналі Life незабаром після вбивства. Він обрізав фотографії і розмістив чотири в сітці, що свідчить про повторення і поширену циркуляцію цих зображень. Хоча Уорхол використовував комерційну техніку трафаретного друку, він вирішив розпустити краї і розпастися з приводу нестабільної ролі фотографії та засобів масової інформації.

"F-111 (південь, захід, північ, схід)", 1974, Джеймс Розенквіст, американський, літографічний екран. Інститут мистецтв Детройта
F-111 Джеймса Розенквіста, один з найбільших поп-арту, має довжину понад 24 фути, надруковану чотирма панелями. Розенквіст поєднав образ найсучаснішого американського бойовика-винищувача з баченням споживацтва, включаючи торт з їжею ангелів, спагетті та невинність маленької дівчини у перукаря. За барвистими парасольками піднімається червона атомна грибна хмара на відстані.



ВВЕРХ

meta.ua Яндекс.Метрика

(c) Дизайн-група "Dolphins"